1. Tähtiseurat
2. Liikkuva Kuopio
3. Kuopion Kaupungin Teayyeri
Setlementti Puijola
Matka-Savo
Mediateko Oy
Savon Sanomat
Viikinkiravintola Harald
Asianajotoimisto Kolari & Co
Kala-Lappi
Kylpylä Hotelli Rauhalahti
PetriFun
Savonia
Touhulan päiväkodit
Iita Pienimäki KuPS:n uusi junioripäällikkö
SeuraJulkaistu: 10.11.2020 08.00

Iita Pienimäki KuPS:n uusi junioripäällikkö

Iita Pienimäki KuPS:n uusi junioripäällikkö


Iita Pienimäki on valittu KuPS:n uudeksi junioripäälliköksi, hän aloittaa tehtävässä 1.12.2020

Hänen vastuualueenaan on KuPS T12 – T18 tyttöjoukkueet ja kehittää tyttöpelaajapolkua
sen kaikilla osa-alueilla.

Iita omin sanoi.
Olen kotoisin Jyväskylän läheltä, Leppävedeltä, jossa aloitin jalkapallon pelaamisen viisivuotiaana isosiskojen perässä. Yläkouluikäisenä siirryin pienen kylän joukkueesta Jyväskylän Pallokerhoon, jossa pelasin lukion loppuun saakka. Lukion jälkeen sain mahdollisuuden lähteä Yhdysvaltoihin stipendiaattina pelaamaan ja opiskelemaan. Neljä seuraavaa vuotta pelasin Alabama State Universityssä ja samalla opiskelin psykologian kandidaatin tutkinnon.

Aloitin valmentamisen 17-vuotiaana Leppäveden Lepässä. Yhdysvalloista palattuani jatkoin opintojani Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa ja samalla valmensin Jyväskylän Pallokerhossa. Opiskeluaikana valmentaminen vei minut mennessään täysin.

Opintojeni loppupuolella vuonna 2017 pääsin JyPK:oon nuorisopäälliköksi. Tässä tehtävässä pystyin syventämään osaamistani ja samalla kouluttauduin UEFA B -valmentajaksi sekä Suomen Palloliiton futisvalmentajan startti-, ikävaihe-. ja henkis-sosiaalisen teemakoulutuksen kouluttajaksi.

Koulutukseltani olen siis liikuntatieteiden maisteri. Pääaineenani opiskelin liikunta- ja urheilupsykologiaa, joka on valmentamisen lisäksi toinen itselleni tärkeä aihealue. Mielestäni psyykkinen valmennus on juuri se alue, jonka avulla voimme Suomessa kehittää jalkapallovalmennusta sekä pelaajan valmentautumista.

”Olen todella innoissani KuPS:n tarjoamasta mahdollisuudesta tulla osaksi huipputiimiä ja päästä mukaan kehittämään seuran jalkapallotoimintaa. Odotan suuresti KuPS:n pelaajien, perheiden, työntekijöiden, toimihenkilöiden ja kannattajien tapaamista! Olen myös kiitollinen minulle annetusta vastuusta ja teen varmasti parhaani KuPS:n jalkapallon eteen."

”KuPSissa naisten ja tyttöjen mukaantulo jalkapallon upeaan lajiin seurassamme on historiaa. Uusi lehti kääntyy seuran lähes satavuotisessa historiassa. Erityisesti Iitan liittyminen juniorityöhön on tervetullutta. Iitan lajikokemus ja koulutus antavat meille arvokkaan lisän ja mahdollisuuden kehittää KuPSia edelleen monipuolisesti”, kommentoi valintaa KuPS ry:n puheenjohtaja Eija Vähälä.

Tervetuloa Iita KuPS -perheeseen, Banzai!

Lisätietoa
Jari Koistinen
Toiminnanjohtaja
KuPS ry
050-4354267
jari.koistinen@juniorikups.fi