GRASSROOTS JALKAPALLO

Jalkapallo on meistä jokaista varten. Sitä voi pelata riippumatta iästä, sukupuolesta, uskonnosta, etnisestä tai sosiaalisesta taustasta; tai fyysisen suorituskyvyn tasosta. Myös elämänkouluksi kutsuttua jalkapalloa pelataan maailman joka kolkassa. Reilu peli, joukkuehenki ja kaveruus ovat muutamia niistä monista arvoista, joita se vie eteenpäin. Hauskuus onkin jalkapallossa kaikkein tärkeintä! Valmentajat opettavat peliä, eivät voittoa hinnalla millä hyvänsä.

Garssroots jalkapallon pitää olla vaivatonta, jännittävää ja palkitsevaa. Annetaan lasten olla lapsia!

Näin kansainvälisen jalkapallon kattojärjestö Fifa kuvaa grassroots— suomeksi ruohonjuuritason—jalkapalloa omassa kampanjassaan. Periaatteessa grassroots henkistä jalkapalloa on kaikki spontaani tai ei vielä kovin korkealle organisoitunut pelitoiminta, ikään katsomatta. Useimmiten kyseinen käsite yhdistetään kuitenkin nimenomaan lasten jalkapalloon. Tämän samaisen linjauksen olemme myös Kuopion Palloseurassa tehneet. Haluamme lasten jalkapallon olevan kaikkea sitä, mitä kansainvälinen jalkapalloperhekin sen katsoo olevan.

Garssroots sivustollemme haluamme siten koota oleellista tietoa KuPS:n Snadiliiga- ja Tenavaliigaikäisten poikien toimintaan liittyen. Sivusto toimii näin ollen sekä pelaajien ja heidän vanhempiensa, että seuramme suuren Tenavaliiga-valmentajajoukon yhteisenä tiedon lähteenä.

Eläköön meidän kaikkien jalkapallo, Banzai!

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai