Kups Ilvekset T8 ja T9 kesän kuulumisia
Julkaistu: 14.08.2023 09.43

Kups Ilvekset T8 ja T9 kesän kuulumisia

Kups Ilvekset T8-9 (2015 ja 2014 synt.) kesään on kuulunut iloisia tunnelmia kentältä ja kentänlaidalta! Joukkue on osallistunut kesällä seuran järjestämään Tenavaliigaan aluksi kahdella joukkueella ja nyt loppu kesästä on lisätty joukkue pelaamaan U7 sarjaan 3v3 pelejä, jotka soveltuu erityisesti nuoremmille pelaajanaluille. Peleistä on saatu onnistumisen kokemuksia, hienoja urheiluelämyksiä ja uusia kavereita! Mukaan on tullut uusia tyttöjä ja ollut hienoa huomata, että tyttöjalkapallon kiinnostus lisääntyy! Banzai!

T9 tytöt ovat osallistuneet myös keväällä ja kesällä järjetettyihin turnauksiin. Olemme osallistuneet turnauksiin Iisalmessa, Äänekoskella ja Siilinjärvellä, sekä Kurkimäessä järjestettyyn Kurki Cupiin. Edessä ovat vielä turnaukset Leppävirralla, Mikkelissä, sekä mahdollisesti Lappeenrannassa.

Joukkue on harjoittelee kesällä kerran viikossa Puijon stadionin uudella hienolla tekonurmikentällä, sekä kerran viikossa on mahdollisuus lisäharjoitukseen yhdessä Saukko-tyttöjen kanssa. Viikkoja rytmittävät Tenavaliiga-ottelut, joita odotetaan aina innokkaasti! Syksyllä on vielä kautta hyvä määrä jäljellä ja joukkueessa odotetaan jo kovasti loppukauden pelejä ja yhdessä tekemistä!

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai