9
SYY
14.00
KuPS Akatemia Miehet, Miesten Kakkonen

KuPS Akatemia - OTP  1 - 2

Kuopio, Väre Areena TN

Akatemialle niukka tappio!!!

Kauden toistaiseksi ilman kotitappiota pelannut Akatemia taipui niukkaan 1-2 tappioon OTPlle lauantaina Keskuskentän Väre Areenalla. Ottelun alku näytti keltamustille todella valoisalta, kuten poikkeuksellisen lämmin syyspäivän sää. Parisen minuuttia oli pelattuna, kun ensin Niko Kivijärvi tarjoilu kermaisella tsippisyötöllään Saif Josephille maalipaikan, mutta Saifin laukaus viuhui niukasti yli OTPn maalin. Ja hetkeä myöhemmin Kivijärvi oli paukuttamassa vastapallosta 25 metristä, mutta tällöinkään pallo ei löytänyt Mikhail Pnomarenkon ohitse.

Sen sijaan vierailija OTP sai peliään rullaamaan alun bussijalkojen jälkeen ja joukkue rummutti keskityksiä kohden Akatemian maalia. Sitten kuitenkin yksi nopea hyökkäyksen kääntö yllätti keltamustien puolustuksen ja Oluwafemi Ajayi iski terävästi pallon ohi Miilo Pitkäsen, 0-1 21 min. Akatemia yritti tasoitusta vimmatusti, mutta Ponomarenko OTP-maalilla venyi muutamiin loistokkaisiin pelastuksiin, sekä OTPn puolustus pelasi tänään todella tiiviisti yhdessä.

Toiselle jaksolle Akatemia tuli sisuuntuneena peliin, mutta hieman epäonnistunut erikoistilanteen purkaminen vesitti Akatemian omaa peliä. OTPn kulmapotkun jälkitilanteessa pallo oli jo kotijoukkueen hallussa, mutta OTPn riisto ja keskitys maalille löysi jälleen saman miehen, kun Ajayi iski toistamiseen, 0-2 58 min.

Akatemian vaihdot piristivät peliä ja joukkueen pelaamiseen suoraviivaistaminen toi tilanteita sitten vieraiden maalillekin, jolloin Saif Jospeh löysi oivallisella tarjoilullaan Luukas Kosusen, jonka ohjaus toi kotijoukkueen maalin äähän, 1-2 88 min. Tasoitukseen voimat eivät tällä erää enää kantaneet, vaan OTPlle vierasvoitto -2 lukemin. Juho Neuvonen elin jälkeen; "Kyllä meillä jätkät tekivät kaikkensa, mutta tänään se ei riittänyt pisteille saakka. Hieno, joskin raastava oppitunti meille siitä, miten jalkapalloa voidaan myöskin pelata. OTPlla oli vahvoja kavereita, joiden henkilökohtainen taitotaso oli varsin hyvä, vaikka joukkuepeli ei aina niin näyttävää olisikaan ollut. Lisäksi heidän tilanteenvaihtonsa ja pelikovuutensa oli parempaa luokkaa mitä meillä. Yhdessä tehdään duunia ja nyt meillä on alla kaksi kirvelevää tappiota, joten töitä riittää. Huolellisuutta molempiin päätyihin kenttää, niin tuloksetkin alkavat kääntymään meille. Nämä pelit ovat pienten marginaalien pelejä ja tässä sarjassa jokainen voi voittaa kenet tahansa, joten sarjataulukoita yms. on turhaa tuijotella. Jokainen peli lähtee 0-0:sta. Nyt lepoa huominen päivä, viikolla hyviä treenejä alle ja olemme valmiita kohtaamaan kovan kotijoukkueen GBK:n Kokkolassa."

Akatemian pelit jatkuvat kahdella vieraspelillä; LA 16.9 GBK Kokkolassa ja 23.9 TP-47 Torniossa. Runkosarjan viimeinen kotipeli on SU 1.10 klo 11.30 FC Vaajakoskea vastaan ja runkosarja päätetään SU 8.10 RoPSn vieraana Rovaniemellä.


KuPS/Akatemia; Miilo Pitkänen, Samu Koistinen(81 min Luukas Kosunen), Eemil Räsänen, Tatu Hukkanen, Paulus Tuomainen(v), Niko Kivijärvi, Joni Kivijärvi, Myan Doot(46 min Nooa Mielonen), Eero Kirjavainen(64 min Eliel Seppänen(v)), Zakaria Osman, Saif Joseph.

Vaihdossa; Elias Puustinen, Niilo Mattila.

OTP; Mikhail Ponomarenko(v), Jaakko Hanhineva, Nikita Meglinski, Chinonso Edeh, Leonel Etchu, Daniel Saily(86 min Alican Inalli), Oluwafemi Aiayi(v), Benjamin Simsek(77 min Matias Loikkanen), Alexander Jibrin, Prince Evo(79 min Joonas Fathi), Michael Ibiyomi.

Vaihdossa; -

KuPS/Akatemia - OTP 1-2, (0-1).

21 min 0-1 Oluwafemi Ajayi

58 min 0-2 Ajayi

88 min 1-2 Luukas Kosunen (Saif Joseph)

Akatemiajoukkueiden yhteistyökumppanit

Tilastot

1 - 2

OTP
(0-1)
21'MaaliAjayi Oluwafemi Olubanjo
58'MaaliIbiyomi Michael
88'MaaliKosunen Luukas

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai