KuPS B3 saavutti vähimmäistavoitteen - aineksia oli yllätykseenkin
Julkaistu: 10.07.2023 09.55

KuPS B3 saavutti vähimmäistavoitteen - aineksia oli yllätykseenkin

P17 Itä Kakkosen kevätkierros saatiin pelattua ja syksyn sarjaohjelman luonnoskin on jo julkaistu. Mielenkiintoinen syksy tulossa monella tapaa.

KuPS B3 säilytti sarjapaikkansa Itä Kakkosessa. Aiemmin sarjapaikka Kakkosessa on saattanut tulla B3:llekin kabinettipäätöksin, mutta nyt se ansaittiin hyvällä valmistautumisella kauteen sekä tuloksekkaalla pelaamisella. Syksyn sarjassa nähdään peräti kolme B-ikäluokan joukkuetta KuPSista, kun B2 ei onnistunut kaikista toiveista huolimatta lunastamaan paikkaa valtakunnallisesta Ykkösestä. Lisäksi B4 voitti Kolmosen lohkonsa nousten Kakkoseen. Näin syksyn sarja näyttää varsin Kuopio-Jyväskylä -painotteiselta.

KuPS B3 onnistui viimeisessä kevään ottelussaan pitämään sarjapaikkansa, vaikka tiukille se menikin. Kolme joukkuetta oli tasapisteissä, kun PK onnistui kotonaan ottamaan tärkeät pisteet KuPS B3:lta. Näin sijoitukset ratkesivat keskinäisten otteluiden sekä maalieron perusteella.

KuPS B3:lla oli kevään ensimmäisen kierroksen jälkeen hyvä tuntuma jopa sarjan kärkeen, mutta harmillisten vastoinkäymisten myötä kaksi ensimmäistä ottelua toisella kierroksella päättyivät tappioihin. Jos spekuloidaan hieman, niin ottamalla myös noista otteluista pisteet, olisi paikka jopa Ykkösen karsintaan voinut olla mahdollinen.

Nyt keskitytään syksyn sarjaan. Pyritään ehjään kauteen sekä kehittämään pelaajia. Tulos sitten ansaitaan omalla tekemisellä.

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai