22
LOK
15.00
KuPS Akatemia Miehet, Karsinta Miesten Ykköseen

Atlantis FC - KuPS Akatemia   3 - 1

Pihlajamäki, Helsinki. Algeco Areena TN

Akatemian miehet Atlantiksen vieraaksi!

Sunnuntaina Akatemian miesten joukkue tekee kauden viimeisen pelireissunsa Helsinkiin Atlantiksen vieraaksi Ykkösen karsinnan toiseen osa-otteluun. Viime sunnuntaina Atlantis kävi ottamassa avausottelussa 0-3 vierasjohdon Keskuskentän Väre Areenalta, joten todella suuri haaste kuoiolaisilla on edessään, mikäli joukkue mieluilee tähytä ensi kaudelle ylemmälle sarjatasolle.

Atlantis oli odotetun vahva pelissä, jossa maalinteossa onnistuivat vuorollaan Mohammed Bekhedda, rangaistuspotkusta Marcelo Costa, sekä ottelun lopulla Konan Kouakou. Sen sijaan keltamustien sihti ei ollut pelissä kohdillaan, johon on nyt kiinnitetty viikon treeneissä huomiota. Severi Vielma Akatemian valmennuksesta odottaa pelaajistoltaan ennenkaikkea heittäytymistä peliin; "Olimme lähtötelineissä hieman koko pelin ajan, emmekä päässeet liikkeelle kuten normaalisti. Aivan ottelun alkaessa saimme muutamia lupaavia hyökkäyssommitelmia, jotka sitten tyrehtyivät pelin edetessä, emmekä osanneet reagoida niihin tarvittaessa. Pelissä oli hyviä elementtejä jotka otamme mukaamme ja isoimpana asiana haluan nähdä sydäntä pelissä. Tilanne on 0-3, mutta meillä on yhtä lailla mahdollisuus tehdä kolme, neljä tai viisikin maalia pelissä, jahka saamme oman pelimme rullaamaan. Meidän pitää pelata tilanne kerrallaan, eikä alkaa ajattelemaan liikaa etukäteen tapahtuvaa. Haluamme tehdä kauden viimeisestä pelistä hienon tapahtuman, lopputuloksesta riippumatta."

Kuopiolaisten tilanne on hieman samankaltainen Veikkausliigassa, kuin Akatemiallakin, sillä molempien joukkueiden pitäisi voittaa omat pelinsä helsinkiläisiä vastaan kolmella maalilla, jotta pelikausi päättyisi voitontansseihin. Kuitenkin, niin Liiga-KuPSn kuin Akatemiankin pelikaudet ovat olleet lähtökohtiin nähden varsin menestykselliset, vaikka himoittua mestaruutta ei tulisikaan. Akatemian kauden lähtökohdat olivat hyvinkin haastavat jopa sarjan osallistumista myöten, joten nykyinen karsintapeleihin pääseminen oli todellinen kirsikka varsin mukavasti menneen kauden päätteeksi. Joukkue sai myös tärkeitä lisäpelejä erityisen kovaa Atlantista vastaan, joissa pelaajat ovat päässeet kokeilemaan taitojaan.

Vielma sanailee pelikaudesta; "Täytyy todella antaa todella isot kiitokset pelaajillemme, jotka ovat jaksaneet painaa jopa kolmessa eri joukkueessa pelikauden aikana. Olemme saaneet myös tasattua peli-aikaa varsin mukavasti, jotta sitä on riittänyt kaikille. Toimisto on tehnyt huikean mahtavan duunin ja tästä on hyvä ponnistaa ensi kaudelle ja ylipäätään eteenpäin, kun saamme vahvistettua organisaatiotammekin. Sen suhteen meillä ei ole paineita ensi kauden sarjatasostamme, sillä saamme muokattua pelaajillemme varmasti heidän kyvyilleen sopivien sarjatasojen pelejä, kuten kuluvallakin kaudella. Esim. Otto Ruoppi ja Lauri Sahimaa pelasivat todella vahvat kaudet MPn riveissä, jonne siirtyi myös Niklas Orjala. Lisäksi Sonosi Daldum siirtyi kesken kauden Italiaan ja Matias Siltanen on ollut vakiopelaaja oman ikäluokkansa maajoukkueessa. Katsotaan nyt vielä viimeinen peli ja laitetaan siihen kaikki loput paukut mitä ideapankista löytyy."

Atlantis FC vs KuPS/Akatemia SU 22.10 klo 15.00 Algeco Areenalla, Helsingissä. (1.osa-ottelun tulos 3-0, yhteismaaleilla jatkoon ilman vierasmaalisääntöä).

Akatemiajoukkueiden yhteistyökumppanit

Tilastot
Atlantis FC

3 - 1

(2-1)
27'MaaliKivijärvi Niko
44'MaaliIbekwe Chijioke
45'MaaliKatashira Charles
56'MaaliIbekwe Chijioke

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai