Futsal Naiset ykkösen B-lohkon kärkeen!
Julkaistu: 24.10.2021 21.00

Futsal Naiset ykkösen B-lohkon kärkeen!

Kahden ottelun jälkeen KuPS Futsal Naiset selkeästi sarjan B-lohkon kärjessä. Vaikka kaikki joukkueet eivät vielä tätä raporttia laadittaessa ole pelanneet kahta ottelua, on KuPS aloitus ollut vakuuttavaa maalierolla 13 tehtyä ja vain yksi päästetty maali. (13-1).

KuPS kaatoi lauantaina 23.10.2021 kotonaan Ylä-Pyörön parketilla Limingan Pallorkarhut reippain lukemin 10-1. Maaleja tehtiin laajalla rintamalla.KuPS parhaan pelaajan palkinnon sai KuPS riveissä depytoinut ja viime kaudella liigassa viilettänyt #19 Iita Pienimäki. Iitalle merkittiin tässä ottelussa kaksi tehtyä maalia ja yksi maaliin johtantut syöttöpiste.

Maalinteossa onnistui myös maalivahtimme Laura Kokko, joka yllätti vastustajan tolppienvälin Tiia Elonsalon peittäessä näkyväisyyttä juuri sopivasti pivottipaikaltaan. Muita maalareita ja onnistujia oli hurjasti ja tilastoja voit katsoa Palloliiton tulospalvelusta (linkki alla).

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/FN1!s...

Meitä voi seurata melkein kaikilla (ig, fb, youtube jne) somekanavilla hästägillä #kupsfutsalnaiset . Youtubessa näkyy tallenteena useita otteluita, joten käy vilkaisemassa. Parhaan otteluhumun saat, kun tulet paikan päälle kannustamaan kotijoukkuetta Ylä-Pyörön koululle tai Lippumäen uusittuun liikuntahalliin (luolaan). Futsal on parasta paikan päällä. Seuraava kotiottelu on 13.11.2021 Ylä-Pyörön koululla.

KuPSin seuraava ottelu pelataan vieraissa Kaustisilla 30.10.2021. Vastassa edellisvuosilta tuttu ja viime kaudella Liigasta pudonnut KPV-etu.

Tulevaa jännityksellä odottaen...

.

Banzai !


               Kuopion Palloseura ry
               Kaartokatu 6, 70620 Kuopio 
               Y-tunnus: 0281218-4

               Puh. +358172668571

KuPS -Elämänmittainen tarina- Banzai