PRISMA-TURNAUS 2.7 2022 @ Väre areena ja keskuskentän tekonurmi

Turnaussivusto: https://www.gameresultsonline.com/kups/prisma-turnaus-2022

Tulokset päivittyvät noin 10min pelien jälkeen. Seuratkaa tulospalvelua ja tutustukaa kenttäkarttaan jotta oikea kenttä löytyy sijoitusotteluissa.

PELITAPA JA SÄÄNNÖT

Pelaaja saa pelata vain yhdessä joukkueessa / sarja
- Kaikki kaupunginosajoukkueen pelaajat on valittava turnaukseen mukaan. Eli halukkaita pelaajia EI SAA jättää valitsematta turnaukseen.

- Kaikkien pelaajien on pelattava joukkueensa kaikissa peleissä. Mikäli näin ei tehdä, tuomitaan joukkue hävinneeksi pelin 0-3. Loukkaantuneita ja/tai sairastuneita pelaajia ei tietenkään saa laittaa kentälle.

- Kaupunginosat voivat muodostaa yhteisjoukkueita. Ei ole kuitenkaan tarkoitus, että useammasta kaupunginosasta kasataan yhteisjoukkueita siten, että paremmat pelaavat toisessa joukkueessa ja vähemmän kehittyneet toisessa.
- pelijärjestelmä 5 v 5 (2014, 2013 ja 2012) - 7 v 7 (2011)
- peliaika 1 x 20min

Mikäli joukkueet päätyvät alkulohkoissa tasapisteisiin niin sijoituksen ratkaistaan seuraavien kohtien mukaisessa järjestyksessä.
Kaikkien tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden keskinäisten otteluiden
1) pisteet

2) keskinäisten pelien maaliero / maaliero
3) tehdyt maalit
4) kaikkien lohkossa pelattujen otteluiden maaliero
5) kaikkien lohkossa pelattujen otteluiden tehdyt maalit
6) arpa

Jatkopeleissä ottelun ollessa peliajan jälkeen tasan lauotaan rangaistuspotkukilpailu kerrasta poikki- periaatteella.

Muutoin noudatetaan Tenavaliigasta tuttuja sääntöjä: LINKKI

Prisma-turnauksessa saa kerrallaan olla kentällä 2 edustusjoukkueen pelaajaa U10 ja U11 sarjassa (U11 voi neuvotella koska pelimuoto isompi)

PELINOHJAAJAT

Pelien tuomaroinnin hoitaa KuPS:n P17 joukkue.

KENTTÄKARTTA

Kentät 8 ja 9 muutetaan 14:30 5v5

PALKINNOT

Jokaisesta ikäluokasta palkitaan 3 parasta joukkuetta mitaleilla. Palkintojen jako stadionilla pelaajien kentälle tuloväylällä heti pelien jälkeen.

TULOSPALVELU

Puma-aitio, stadionin pelaajien kentälle tuloväylän vasemmalla puolella kentältä katsottuna.

Seuratkaa reaaliaikaista tulospalvelua puhelimella: https://www.gameresultsonline.com/kups/prisma-turnaus-2022

Tervetuloa pelailemaan, Banzai!